Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja do swojego 316i moge kupic klocki ate za 130 zeta komplet, ale mozna i taniej, są jeszcze textary , jurid , ale zdecyduje sie na ate :) załóż dobre klocki żeby ci tarcz nie poryły :)
Opublikowano
A ja bym założył textar te klocki o ile mi wiadomo idą w fabryce na pierwszy montaż.Sam już w kilku beemkach ich używałem i są super żadnych piszczeń i innych cudów.A co do ATE to słyszałem niekiedy nienajlepsze opinie
Było e23 2,8 automat,potem e23 2,8 manual teraz e36(z silniczkiem jak od kosiarki ale spoko bedzie kiedyś większy) BMW na zawsze,--hehe kosiarka do żyda a teraz 2 literki w trumniaku-m52b20
  • Moderatorzy
Opublikowano
WITAM!!

JAKIE KLOCKI PODEJDA DO BMW 316 COMPACT Z 1994r. ?

JAKIE SA CENY KLOCKOW MNIEJWIECEJ

Na 3 posty które napisałeś na forum 2 są pisane z Caps Lockiem.

Wyłącz go. W przeciwnym razie następne Twoje posty będę usuwał lub dam ostrzeżenie.

Poczytaj Regulamin forum.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Ja założyłem klocki firmy Delphi kosztowały ok 100zł jeżdzę już prawie rok spisują się dobrze. Są raczej miękie bo brudzą felgi, ale jest to ich zaleta bo nie niszcza tarcz. Ogólnie polcam.
http://ziomal.resmoto.com - Strefa BMW serii 3.
Opublikowano
podobno Textar wkladany w fabryce to nie ten sam Textar ktory pozniej sie kupuje w sklepie. ja zalozylem tarcze i klocki ATE, przejechalem 5000 km i poki co jest znakomicie;)

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano
JA tam od razu założyłem FERODO jest gitara zero pisków itp a hamulce nie ściema o wiele lepsze, tarcze napewno też nie zużywają się jakoś diametralnie szybko poprostu w normie. :P Teraz planuje założyć tarcze wentylowane BREMBO POZDRAWIAM :D