Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Dawno nic nie pisałem a z racji tego że siędzę w domu chory pozwolę wrzucić sobie kilka fotek tego co wpadło do jedynki przez ostatni rok:

Na zimę zamówiłem komplet felg ATS i na to opony Goodyear Ultra Grip 8, cały zestaw w zimie zachowywał się bardzo dobrze

fbdbc9e2f39b4872a586fbe7dedd2bf2.jpg

Setup zimowy

1e4fe45fe0736dbccc7e23b5df088748.jpg

o dziwo felgi produkowane w Polsce

be4aaff797d9be18fb4c449603d00e70.jpg

nowa pompa vacuum oczywiście oryginał, stara hałasowała

i inne gadżety, zdecydowałem się też wymienić radio ponieważ na wyświetlaczu starego zaczęły mi znikać piksele

do garażu trafił w styczniu też kompakcik ale o tym już w innym wątku

3a60cea958021b2213004693415679a4.jpg

Jedynka jeździ bezawaryjnie, nie ma co narzekać w planach na wiosnę nowy olej w skrzyni i dyfrze, jakaś powłoka na lakier i gruntowne czyszczenie po zimie.

Edytowane przez ukanio
Opublikowano
Bardzo ładne autko :-) Szczególnie ringi pasują. Przy okazji.. zawsze mnie zastanawia mnie dlaczego tak mało 1er ma wysuwany ekran nawigacji ?!
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Bardzo ładne autko :-) Szczególnie ringi pasują. Przy okazji.. zawsze mnie zastanawia mnie dlaczego tak mało 1er ma wysuwany ekran nawigacji ?!

Autko słuszne. Doposażenie również. :) Też mnie to zastanawia... Przeglądając ogłoszenia JUŻ po zakupie swojej BMW właśnie to zauważyłem. Moja akurat ma wysuwany ekran i szyberdach. Kupując swoją 1er nawet nie zdawałem sobie sprawy,że ten wysuwany ekran to taka rzadkość. A przydatność wielka... wyświetlane stacje radiowe z nazwami ( chyba 8-10 na ekranie+pełen komputer pokładowy + muza :D i.. Nawigacja :cool2: ,no i I-Drive). Czyżby ta opcja wymagała dużej dopłaty ?

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Niestety ale sytuacja zmusza mnie do sprzedaży samochodu są rzeczy ważne i ważniejsze. BMW niesamowicie doinwestowane wszystkie naprawy robione na czas i na każdy zabieg posiadam fakturę.

Aktualny przebieg samochodu to tylko 107000 km posiadam książkę serwisową prowadzoną od samego początku do chwili obecnej, pełną dokumentację samochodu oraz wydruk z BMW Best Auto Lublin z historią serwisową w chwili zakupu z potwierdzeniem przebiegu. Samochód osobiście sprowadziłem dla siebie w 2015 roku i jestem drugim właścicielem pierwszym w Polsce. O zakupie tego konkretnego modelu zdecydował głównie stan oraz przebieg samochodu. W serwisie zostały wymienione min.

- kompletny rozrząd

- alternator

- rozrusznik

- akumulator i wiele innych

co jest potwierdzone wydrukiem i można sobie sprawdzić w każdym serwisie BMW w PL

po zakupie zrobiłem kompletny serwis obejmujący

wymianę olejów filtrów i płynów eksploatacyjnych

wymiana kloców z czujnikami przód tył

serwis klimatyzacji

nowa pompa vacuum

świece platynowe

olej wymieniany co ok 7500km

na wszystko posiadam stosowne faktury

z dodatkowych rzeczy

felgi lato Borbet Y nowe 2016 rok

opony Pirelli 2016 przejechane ok 7000km

felgi zima ATS nowe 2016r

opony zima GoodYear kupione jako nowe z 2012 roku

nowe dekle felg

lampy przód DEPO

czarne nerki

nowe dywany welur na lato guma na zimę

wycieraczki Valeo

siłowniki klapy

mata bagażnika

Uprzedzając pytania samochód sprzedaję tylko i wyłącznie z powodu inwestycji którą poczyniłem, nie szykowałem samochodu pod sprzedaż nie jestem handlarzem tylko pasjonatem marki który szykował samochód dla siebie i dbał jak tylko mógł. Jest to 3 samochód w rodzinie aktualnie stoi nie jeżdżony.

Cena samochodu na chwilę obecną 28 tyś zł może nie jest najniższa ale odzwierciedla stan samochodu i nakład pracy włożonej w samochód i jego stan.

tel 731 216 894

Edytowane przez ukanio
Opublikowano

To są wydruki potwierdzające przebieg samochodu i jego historię które otrzymałem z salonu BESTAUTO Lublin na dzień kupna samochodu. Do dnia dzisiejszego każda naprawa jest skrupulatnie odnotowana w książce serwisowej albo jest faktura w teczce.

a8745b5a7c269fddb38a1955fcc2e73f.jpgc33f3a269b8665c497ecc2f644a5edd0.jpgf7aafa6fb11f2a20b4f3c4b99933103b.jpg660a0d45814a5d2d3f76b7b34511161a.jpge66112a239b5e39755842d9732b0ef92.jpg6fe626a957a263aea0acba5ada5134ca.jpg4e410e1aa674c88240b3fb08006cb6dd.jpg

I ostatnie na niemieckiej autostradzie :)

6bffffe5922fa073f5aa6cd194d77be0.jpg

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.