Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciekaw jestem czy są dostępne oryginalne chlapacze do E34. Czy ktoś przerabiał ten temat? Może pasują od innych marek? Chciałbym jakoś zabezpieczyć progi i nadkola. Oczywiście nie po wieśniacku tylko subtelnie.
Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
Opublikowano

Są oryginalne chlapacze. Nawet kiedyś miałem. W sumie to myślalem

że samochód będzie się mniej brudził, ale okazało się że to niewiele

pomaga. A w chlapaczach wyglądał o wiele gorzej. Nie polecam.

e 39 540i 1998
Opublikowano
Wygląd nie jest aż tak ważny jak stan progów. Lakiernik stwierdził, że problemy zawsze będą z nimi przy nadkolach dopóki nie założe chlapaczy.
Nie chcem, ale muszem... jeździć na gazie.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
załuż sobie takie czerwone z tyłu RAILY

I będziesz wyglądał jak klasyczna kupa... chyba, że masz czerwone auto, to jak mniej klasyczna...

Ty to masz pomysły...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Chłopaki odrobine wobraźni , toż nikomu nie każe zakładać takich błotochronów :lol: Oczywista sprawa ze to by wyglądało jak Camel Trophy , Tak dla zartu napisałem o tych chlapaczach wiejskich , Już pożartować nie można. :P Mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem tą wstawką o chlapaczach :wink:
Opublikowano

CZE.Mam oryginalne chlapacze w e-34 z przodu i po zimie nie mam z progami kłopotów.Wiem bo zeszłego lata odnawiałem baranki na obu progach a dwa dni temu myłem własnorecznie kabinę i sie im przygladałem. Zero ubytków ,odprysków czy rdzy.Co do wyglądu :?: :? trudno mi sadzić ale wiem ze roboty przy progach z przodu bedzie mniej na pewno- z tyłu w zeszłym roku miałem mały problem z jednej strony ale się z nim uporałem jakoś.

Pozdro.