Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak w temacie. Czym i czy wgle różnią się amortyzatory od coupe do sedana?

Mam okazję kupić tanio do mojego sedana amory przód + tył właśnie od coupe i nurtuje mnie pytanie czy będzie to pasować.

Niestety nie znalazłem podobnego tematu.

Opublikowano
Z tego co się orientuję to podejdą bez problemu. Zawieszenie jest identyczne czy to sedan czy coupe. Różnice są tylko między najsłabszymi a najmocniejszymi wersjami silnikowymi.
Opublikowano
Z tego co się orientuję to podejdą bez problemu. Zawieszenie jest identyczne czy to sedan czy coupe. Różnice są tylko między najsłabszymi a najmocniejszymi wersjami silnikowymi.

dzięki za szybką odpowiedź. Cieszy mnie ta informacja. Może ktoś ją jeszcze potwierdzić?

Opublikowano

kolego wejdz sobie na katalog realoem i porównaj numery czesci i bedziesz wiedział.

masz tez katalogi producentów typu sachs czy kyb czy coś i tam też ci podpowie do jakich aut jakie

Na końcu masz katalogi hurtowni moto które również ci podpowiedzą do jakich aut co.

z tyłu jest zawsze to samo (tylko compact inne) nawet kombi ma to samo.

Różnice sa z przodu z racji różnej wagi silników, oraz różnice są wieksze w sprężynach.

szukam