Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałbym się zapytać o to ile powinny kosztować felgi 17 oryginalne bmw ładny styling używane, nigdy nie prostowane, ani nie naprawiane.

Lekkie ślady eksploatacyjne na dwóch felgach. Felgi są naprawdę ładne, ale chcę skompletować pełny m-pakiet łącznie z felgami.. stąd chęć zmiany.

Chcę sprzedać takie felgi, ale boje się, że mogę.. sprzedać je za tanio. A pewnie tutaj znajdzie się kilku speców co mi tutaj może pomóc z wyceną.

Dodatkowo mam na felgach opony z z końca 12/2014, kupione w lutym/marcu + z gwarancją = dobry stan opon ( dunlop sport maxxx rt - te najnowszej generacji ) , przebieg ok 10 tys km na tych oponach.

Nie będą mi potrzebne więc nie wiem czy sprzedawać je z felgami. Doradźcie..

Dodam, że felgi występowały w z3. Może to wpłynie na specjalność tych felg..

EDIT: FELGI PASUJĄ DO JESZCZE Z3.

Edytowane przez tatalia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pokaż zdjęcie, albo podaj numer wzoru.

Inaczej jest to wróżenie z fusów.

Oryginalne felgi od Z3 to już większości stare modele (wizualnie). Więc szału z ceną pewnie nie będzie.

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o to, że pasują do Z3 ;) Więc myślę, że ich wartość wzrasta ;)

Styling 47

http://abload.de/img/cimg2338_pzz25.jpg

Edytowane przez tatalia.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja bym je wystawił za 1500 i obserwował rynek.

To już niestety dość stary wzór.

Oczywiście życzę sprzedaży za jak najwyższą cenę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za ten wzór wątpię żeby ktoś 1.5tys da (chodzi o same felgi) opony ok 150-200zl sztuka
Wiadomo, ja mówię niestety o całym komplecie.
Nie ma takiego wzoru na allegro, olx i innych portalach. :lol:
To go niestety nie czyni wyjątkowym. Jak pisałem wcześniej, to stary wzór. Wystaw, za ile uważasz, opuścić cenę zawsze można.
Opublikowano

Jeśli czekasz że ktoś ci kupi kpl za 2.5tys to jesteś w błędzie.

Gdybyś miał jakiś, ładny wzór to są szanse na 2tys za same felgi. Ale to zwykły szarak żaden szał więc nie będzie łatwo.

Opublikowano

Zależy mi żeby to szybko opylić :[ Więc cena nie będzie ani wystrzałowa ani normlana

Szkoda, że tych felg nie mozna powiekszyc :D do 18 cali :mrgreen: :mrgreen: