Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w garazu mam dyfer i wal od E21 czy bedzie pasowal do E30?

dyfer jest od 323 wal od 320.

Poroblem dla mnie istony gdyz chce kupic E30 320 i slyszalem ze cos tam wyje w nim wiec nie wiem czy mam czesci do niej czy nie :mrgreen:

Opublikowano
z tego co sie doczytalem to za pomoca tych czesci mozna "zmienic" osiagi auta. chodzi mi o to ze zmienia sie przyspieszenie i Vmax. jak w tym wypadku bedzie to wygladac?nie jezdzilem jeszcze tym autem, dopiero bede go ogladac (auto jest w krakowie a jak w lodzi). jak rozpoznac czy to lozyska czy dyfer? slyszalem jak dyfer wyje(w oplu kadettcie C) ale nie do konca wiem czy uda mi sie rozpoznac te dzwieki!
Opublikowano
a to mam jeszcze takie pytanie. czy majac most od E21 i wyjacy od E30 daloby sie poskladac z tego jeden sprawny do E30? to chyba troche kombinowanie ale chcialbym zrobic z tych czesci co mam jakis uzytek.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a to mam jeszcze takie pytanie. czy majac most od E21 i wyjacy od E30 daloby sie poskladac z tego jeden sprawny do E30? to chyba troche kombinowanie ale chcialbym zrobic z tych czesci co mam jakis uzytek.

taniej bedzie kupic inny uzywany most do e30-tki ...