Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.Mam pytanie,jaki powinien byc termostst w BMW e30 1600 m40?Pytam poniewaz wsadziłem termostat 97 stopni C (taki mi sprzedali w sklepie) i auto sie grzało.Pozdrawiam.Prosiak :D
Opublikowano
i taki tez był stary który i tak byłem zmuszony wsadzic znowu bo na tamtym (97 stopni) nie dało sie jezdzic.Tylko czemu sprzedali mi termostat na 97 stopni?Pozdrawiam i dziękuje.Prosiak :D
Opublikowano
i tak bede robił! Myslałem ze jak ide do sklepu i podaje typ auta,rok,pojemnosc itd. i mówie co chce to maja mi sprzedac to co powinno byc a nie to co mają na stanie.Czyz nie tak? :evil: Po to chyba do cholery mają te katalogi w sklepach.Pozdrawiam.Prosiak :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
i tak bede robił! Myslałem ze jak ide do sklepu i podaje typ auta,rok,pojemnosc itd. i mówie co chce to maja mi sprzedac to co powinno byc a nie to co mają na stanie.Czyz nie tak? :evil: Po to chyba do cholery mają te katalogi w sklepach.Pozdrawiam.Prosiak :)

Taaaaaak, mhm... w sklepach za ladą stoją SPRZEDAWCY, żadkością są SPECJALIŚCI. Sprzedawca musi sprzedać, nie ważne co... Jak idziesz do sklepu, to musisz wiedzieć po co idziesz i nie dać sobie wmówić. Zawsze możesz się upewnić na forum. Jedynie sklep razem z warsztatem sprzeda prawdopodobnie to, co być powinno, a jak u nich robisz, to masz w miarę pewność, żeby reklamacji nie było. Chyba, że to też patałachy...

"W katalogu jest 88 stopni, ale na półce mamy 97 stopni, przecież to tylko 9 stopni różnicy, a te 97 stopni nie idą... Dam mu ten 97 stopni i powiem, że tak ma być." - pewnie tak pomyślał sprzedawca.

Kai
Opublikowano

tak pomyslał i tak zrobił :evil:

97 stopni to PRAWIE jak 88.Prawie robi wielką róznice :D

Pozdrawiam.Prosiak.