Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem a mianowicie nie mogę zresetować ikonki zużycia paliwa. Wiem że używa się do tego przycisku z lewej strony wyświetlacza który należy przytrzymać aż się skasuje. Ale tu zaczynają się schody, kasuje się licznik przejechanych kilometrów a jak przytrzymuje dłużej pojawia się ukryte menu. Licznik spalania pozostaje bez zmian.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?

Pozdr

Pat

Opublikowano
Wchodzisz w menu>Informacje o samochodzie>Komputer pokładowy>Dżojstikiem wybierasz średnie spalanie>naciskasz dżojskietem i pojawi Ci się komunikat czy zresetować :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dźwigni kierunkowskazu jest przycisk, który po wciśnięciu i przytrzymaniu przez 2-3 sek. kasuje wskazania z BC
Opublikowano
Tez sie czegos dowiedzialem, bo zawsze resetowalem to przez Menu/Informacje o samochodzie nie wiedzac, ze przytrzymanie guzika z kierunku daje takie mozliwosci :mad2: no coz czlowiek uczy sie caly czas :)