Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdzi się, tylko nie wiem jak z jakością, bo cena dość niska, ja płaciłem chyba ok 60-70 zł (frenkit).

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Ja na jesieni wymieniałem oba tłoczki + kpl. uszczelnienie bez prowadnic.

Kupiłem taki zestaw Frenkit P544801 tłoczek i Autofren D4025 reperaturki, cena takiego zestawu to ok. 45zł na jedno koło.

Składałem sobie sam wiec wszystko wyczyszczone i posmarowane jak należy, po takim zabiegu tłoczki chowają się płynnie bez zacięć i bez większego oporu.

Co do jakości to nie mam zastrzeżeń, choć minęło dopiero ledwie 5 m-cy od wymiany.

Potrzebujesz klucza do blokowania wału korbowego M47 / M47N... mam taki! NOWA CENA 120zł!

Amsoil AFL + Archoil AR9200

Opublikowano

witam

w 2012 r wymieniałem tłoczek + reperaturki zacisku firmy ert ok 50pln na koło do dziś jest ok. sprawdz przewody hamulcowe i przy okazji wymień płyn hamulcowy

Opublikowano

robiłem u siebie w e36 na częściach tej firmy tłoczek ok dobrze wykonany prowadnice i inne pierdoły też ok nawet był smar do prowadnic

natomiast jedna osłona tłoczka była dziurawa i naprawa wydłużyła się o jeden dzień bo trzeba było zamówić nową ale już z ate żeby wyeliminować ryzyko

ate miała dużo lepszą jakość gumy