Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spalanie niewiarygodne :D Ubaw po pachy ten opis :D
Opublikowano
Przy wymianie jest tak ze jeden i drugi ma trupa ktorego nie moze sprzedac i chce komus wcisnac...w zyciu bym sie nie zamienil x5 na e46 jeszcze na takie agro tuningi
Opublikowano
Z X wszystko jest ok ale moja luba nie chce jeździć tak dużym autem... Moze lepiej bedzie jak wystawie X i kupie cis innego niż sie wymienić... Za ten konkretny model... Właściciel mówił ze jest mechanikiem i zrobił sobie pod siebie ale chciałby cos większego a ja mniejszego wiec chętnie chce sie wymienić... audio mnie nie interesuje a tuning czemu bad ?
Opublikowano

Auto takie super, że przy inwestycji było "robione pod siebie".

Czuję, że jakie foty taki też wynik z doinwestowania...ale dorzuca tarcze... może jeszcze znajdzie kilka zbędnych robotów wielofunkcyjnych w domowym agd i je doda do puli to Twoja kobieta się napewno nie oprze.

Opublikowano
Panowie dowiedziałem sie troszkę o samochodzie podstawa do mody była słabsza wersja 3.0 ( bardziej awaryjna jednostek) plus właściciel mało wie i w ogóle odpuszczam moze zmienię na jakaś e39 a co do kobiety to nie zmienia gdyż to chodzący ideał :) pozdrawiam
Opublikowano
Panowie dowiedziałem sie troszkę o samochodzie podstawa do mody była słabsza wersja 3.0 ( bardziej awaryjna jednostek) plus właściciel mało wie i w ogóle odpuszczam moze zmienię na jakaś e39 a co do kobiety to nie zmienia gdyż to chodzący ideał :) pozdrawiam

No jak mało wie, skoro to mechanik i wszystko robił pod siebie? ahahahaha