Skocz do zawartości

Wymiana e53 na e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy moze konkurs powiedzieć na temat tego auta http://olx.pl/i2/oferta/bmw-e46-3-0d-mocna-zabawka-zamienie-na-cos-ciekawego-w-lpg-CID5-IDeaAK5.html mam możliwość wymiany za moje x5 oczywiście z dopłata dla mnie... Jakies minusy ? Jak zachowuje sie ta jednostka czy nie przeróbka silnika nie jest przesadzona ?
Opublikowano

Na twoim miejscu bym się nie zamieniał.

Gówniane nagłośnienie, gówniany tuning agro dezajn. Coś mi tu śmierdzi.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Spalanie niewiarygodne :D Ubaw po pachy ten opis :D

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Przy wymianie jest tak ze jeden i drugi ma trupa ktorego nie moze sprzedac i chce komus wcisnac...w zyciu bym sie nie zamienil x5 na e46 jeszcze na takie agro tuningi
Opublikowano
  • Autor
Z X wszystko jest ok ale moja luba nie chce jeździć tak dużym autem... Moze lepiej bedzie jak wystawie X i kupie cis innego niż sie wymienić... Za ten konkretny model... Właściciel mówił ze jest mechanikiem i zrobił sobie pod siebie ale chciałby cos większego a ja mniejszego wiec chętnie chce sie wymienić... audio mnie nie interesuje a tuning czemu bad ?
Opublikowano

Auto takie super, że przy inwestycji było "robione pod siebie".

Czuję, że jakie foty taki też wynik z doinwestowania...ale dorzuca tarcze... może jeszcze znajdzie kilka zbędnych robotów wielofunkcyjnych w domowym agd i je doda do puli to Twoja kobieta się napewno nie oprze.

Opublikowano
  • Autor
Panowie dowiedziałem sie troszkę o samochodzie podstawa do mody była słabsza wersja 3.0 ( bardziej awaryjna jednostek) plus właściciel mało wie i w ogóle odpuszczam moze zmienię na jakaś e39 a co do kobiety to nie zmienia gdyż to chodzący ideał :) pozdrawiam
Opublikowano

Potwierdzam, to ideał :mrgreen:

Serio chcesz zamienic e53 na e39?

Opublikowano
Panowie dowiedziałem sie troszkę o samochodzie podstawa do mody była słabsza wersja 3.0 ( bardziej awaryjna jednostek) plus właściciel mało wie i w ogóle odpuszczam moze zmienię na jakaś e39 a co do kobiety to nie zmienia gdyż to chodzący ideał :) pozdrawiam

No jak mało wie, skoro to mechanik i wszystko robił pod siebie? ahahahaha