Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, jak bylo to przepraszam. Po latach serii 5 wrocilem do trojki i wyszukuje sobie rozne rzeczy do zrobienia :D

Znalazlem kilka podobnych tematow ale nic konkretnego. Jak w temacie, nie grzeje mi prawe lusterko i nie dziala w nim regulacja gora - dol. W poziomie chodzi lewo - prawo. Dwa krotkie pytania.

1. Jak sie zabrac do wyciagniecia wkladu zeby go nie sp..... Robilem to kiedys dawno w E39 ale tu nie mialem jeszcze przyjemnosci

2. Co moze miec wplyw na sterowanie lewo prawo? (Jakies zebatki itp... cos co sie czesto sypie?)

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

tutaj masz jak zdjąć wkład

, skoro regulacja nie działa to sprawdż czy od tyłu da radę

a tutaj masz jak zdjąć bezpiecznie tylna pokrywę lustra

ja tak robiłem i nic nie urwałem :cool2:
Opublikowano
Ja zaczepiałem za wkład lusterka dwie długie trytki i mocnym szarpnięciem sciągałem wklad.
Opublikowano
Dziekuje Panowie. Moze w weekend jak pogoda pozwoli to to rozgrzebie. Wydaje mi sie ze mechanizm bedzie do wymiany bo silniczek pracuje ale na boki nie chodzi lustro. Reka bez problemu mozna je poruszyc
O Tempora! O Mores!