Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie odnosnie systemu dynamic drive w e60 podczas jazdy na ostrym zakrecie pojawil mi sie blad tegoz systemu.Po wyłaczeniu silnika blad znika>< Dodam ze na silowniku widac wyciek. CZy w/w blad moze byc spowodowany wyciekiem plynu?? Jest mozliwosc uszczelnienia tego silownika? Jakies uszczelniacze itp?? Z gory dzieki za odp
Opublikowano
powiem ci czasami ten blad sie pojawia podczas ostrej jazdy po zakretach i po wylaczeniu auta znika na dlugi czas poprostu elektryka tak ma czasami pojawia sie blad tak z dup.. bmw z tamtych lat tak maja ale tez mozesz miec niski poziom plynu do wspomagania bo on takze napedza DD :wink: pojezdzij wiecej i zobaczysz czy blad sie pojawi wtedy mozna zobaczyc napiecie z akumulatora jesli bedzie niskie to rozne systemy moga roznie dzialac :D

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

Opublikowano
Ja bym pojeździł dłużej aby system ten działał częściej i jeśli się będzie notorycznie pojawiał to serwis a niestety nie jest tani ;/
Obecnie BMW E36 Compact 96r M43B16 -> M50B25 <- w dążeniu do ideału