Skocz do zawartości

OBC - jak wyswietlic na zegarach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak wyswietlic wskazania OBC na wyswietlaczu pod zegarami? Robie to co w instrukcji czyli trzymam kilka sekund wcisniety przycisk na lewym kierunku ale nic sie nie pojawia nigdzie...
Opublikowano

Witam

To cos chyba masz zepsute albo nie masz wajchy z przelacznikiem OBC moze ci ktos kiedys wymienil ta z wylacznikiem ma taka namalowana strzalke w prawo i napis BC jesli sie niemyle. U mnie wystarczy nacisnac dzwignie od kierunkow w strone do obudowy kierownicy i na zegarach wyswietlaja sie informacje jak naciskasz kolejny raz to przelaczasz na nastepna. A natomiast jak przytrzymasz dlugo wcisnieta to pojawia sie program 1 i wtedy wynierajac opcje na OBC mozesz zaprogramowac sobie kolejnopsc wysfietlania funkcji na zegarach.

Opublikowano
Jesłi masz tą wajche z tym przełącznikiem i wiesz na bank że ona działa to może sprawdź żaróweczki które podświetlają OBC w liczniku :) U mnie sie jedna spaliła ostatnio i połowy mi nie wyświetlało :)

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano
Wajche mam...ale jak bym jej nie wciskal to ani na zegarach ani na OBC nic sie nie zmienia, wiec czas pogodzic sie ze jest padniete :(
Opublikowano
Pomijając to, że na dźwigni powinieneś mieć białą strzałkę i skrót BC to przy naciskaniu powinno być słyszalne/wyczuwalne lekkie kliknięcie włącznika. Napisy po latach mogły się na dźwigni wytrzeć.