Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem pierwszy setup jest najlepszy :8) ale każdy ma swoje gusta :)

Jak byś sprzedawał te Quantum to wal PW!

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Moim zdaniem pierwszy setup jest najlepszy :8) ale każdy ma swoje gusta :)

Jak byś sprzedawał te Quantum to wal PW!

Już sprzedane. :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
+1 co to za felga.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Pisałem jedną stronę wstecz - trzyczęściowa firny Cargraphic, 19", przód 9, tył 10.5 cala, sam tylny rant ma 3.75 cala. Felga raczej nieosiągalna. :)
Opublikowano
Pisałem jedną stronę wstecz - trzyczęściowa firny Cargraphic, 19", przód 9, tył 10.5 cala, sam tylny rant ma 3.75 cala. Felga raczej nieosiągalna. :)

cargraphic popularna we francji.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
To na oponki kolo 4k pojdzie ;)

nie planuję opon ze złota, więc 4k to jakaś abstrakcja. :lol:

Ze złota na pewno nie ale opony klasy premium to ok 3.5 tysia trzeba wydać,chyba że ktoś lubi coś w stylu Nankang ale ja bym tego nie kupił,ale każdy ma swoje priorytety :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Wyglada generalnie super. Najlepsza buda z mozliwych dla wygladu. Moze bym troche ta jednolita czarna bryle troche pokolorowal.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Wygląda elegancko, przyciemniłbym szyby i wrzucił relingi bo jakoś goło dach wygląda :D
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakies parametry felg i opon ET itd ?

Ja kupilem 8,5 et 14 i 10j et 19 na to Piloty SUper Sporty i na przodzie masakra nie ma opcji żeby to upchać jakie Ty masz opony ? Myślisz ze 8,5 et 14 da rade upchać ? z przodu ? Mam E92 ale przód jest tak samo z błotnikami albo pare mm szerzej tył jest węższy ale z tyłem sobie poradze

Opublikowano

saper1008,

8,5J et14 wejdzie na przód na styk ale z oponką max 215

Ja mam 9,5J ET30 z przodu więc wystaje tak samo jak u Ciebie, ale ja mam 225/35 na 9,5J więc naciąg jest spory.

U ciebie na 8,5J musisz zapodać wąską 215 ale wtedy będziesz miał problem z doborem tyłu żeby średnice i naciągi były podobne, pewnie 235/35

Maciek, pięknego masz tego turasa - poczekam aż będziesz sprzedawał :D