Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

faktycznie masz racje z tą blokadom vanosa zrobię tak jak mówisz i dam znać co i jak ale dopiero pod koniec tygodnia.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kotin44 jedyneczka w końcu lata!!!!! Prubowalem z tymi blaszkami na vanosie tak jak mowileś i lipa,szlak mnie trafial zadzwonilem do koleszki mechanika że by zajrzał do niej.W końcu eureka :D Przyczyny tego strzelania i gorącego kata:

W pierwszej kolejności kolega stwierdził że jest za słabo wciśnięty czujnik ciśnienia vanosa,po drugie że przepływomierz nie jest wciśnięty do rury i żle czyta sygnał,po trzecie rura nie jest podłączona do pokrywy zaworów i bierze lewe powietrze,troszkę nie wierzyłem że po tych zmianach coś to da ale się pomyliłem chodzi jak nowa a rozrząd mialem ustawiony idealnie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No ja musialem zakladac ze te wszystkie elementy sa OK :D

Dobrze ze miales kogos w zasiegu co mogl Ci to naocznie sprawdzic i wylapac bledy

Jak widzisz mialo to zwiazek z naprawa...

Jeszcze nie raz i nie dwa sie potkniesz w mechanice / ja tez /ale najwazniesze ze autko smiga

Byla to dla Ciebie dobra lekcja i wyciagnij z niej wnioski - zanim zdemontujesz ogladnij jak jest zamontowane i nie zrazaj sie niepowodzeniami bo po kazdej takiej porazce bedziesz madrzejszy i za jakis czas taki rozrzadzik zrobisz z zamknietymi oczami / albo juz go tak zrobisz / :D

Zycze Ci powodzenia w dalszej dzielalnosci mechanicznej oraz zeby za kazdym razem bylo :cool2:

Opublikowano
Dzięki i pozdrawiam a mechanika to tylko przy moich nowych zabawkach bo jestem lakiernikiem ale zawsze warto coś nowego liznąć :D