Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam u siebie mam aktualnie szare klamki bez led jutro będę miał dostęp do 4 klamek z orginalnym led które chciałem u siebie zamatowac. W orginalnej instalacji jest wejście na led czy tylko przy wersjach z tą opcją? Jeżeli nie ma to przełożenie wiązki drzwi z ledem zaradzi? Nie trzeba nic kodowac? Jest jakiś bezpiecznik odpowiedzialny za te ledy w klamce który trzeba wpiac ? Macie jakieś pomysły?

Wydaje mi się że przełożenie wiązki drzwi i klamki led rozwiąże problem czy też jest jakiś moduł za to odpowiedzialny?

Opublikowano

mam podswietlenie klamek w wersji ze zwyklymi swiatlami.

mam wykupiony light pakiet.

podswietlenie nie zdaje egzaminu w miescie a tylko na glebokiej wiosce gdzie nie ma zadnych lamp.

najbardziej efektownie wyglada ono na zdjeciach w internecie :)

MADE IN PRL
Opublikowano
Mam klameczki w okazjonalnej cenie więc chciałem zamontować takze ze wzgledu na to ze sa w kolorze a orginalne mam szare, a led to dodatek który by cieszyl jak by tez działał dziś rozmontuje zobaczymy co w trawie piszczy.