Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam obecnie jedze e36 1,6 94rok stan wypas ale cos mnie tknelo na nowsza furke mysle ze nastepny sezon bym cos uzmieral czyli okolo kwietnia nasteponego roku. moja ściągnąłem z Niemiec czy nadal sie oplaca jechac bo mam znajomego co sprowadza? i czy za ta kase kupie cos ciekawego jakis mocny diselek lub ekonomia benzyna ale juz nie 1,6?wypozazenie jesli brak klimy to jasne wnetrzne ,szyber .a zapomnialem mowa o coupe?z gory dzieki za info Edytowane przez djscreamvip
Opublikowano

Za trzydziesci tysiecy dolarow (bo chyba tylko o tej walucie mowa) sciagniesz naprawde swietne E46 z lat 2004-2005. :cool2:

Jezeli miales na mysli zlotowki to bedzie to szrot po przejsciach. :mad2:

Opublikowano

Niestety kolega ma racje...

...chyba, ze trafi ci sie cos takiego... ale trzeba naprawde troche poszukac, bo z dieslem bedzie bardzo ciezko. :wink:

Powodzenia

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Za trzydziesci tysiecy dolarow (bo chyba tylko o tej walucie mowa) sciagniesz naprawde swietne E46 z lat 2004-2005. :cool2:

ja nie do konca sie z tym zgodze. sam niedawno kupilem swoja z '98r. w polsce za 31tys zl. z tym, ze auto slabo wyposazone - brak klimy, szyby z tylu na korbki :roll: za to bezwypadkowe i nie wymaga wkladow finansowych poza wymiana filtrow, plynow itp. wsiadam, odpalam i jade :D

ale jesli koniecznie chodzi o coupe, czyli w budzie E46 od 2000r? to fakt, ze na takie autko trzeba conajmniej 50tys zł albo i z 60 jesli ma byc to perelka (bez kosztow sprowadzenia i rejestracji).