Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kluczyka sobie zczytuja bo niby co mają weryfikować ??

Właśnie przerabiam temat teorii spiskowych na innych dwóch swoich autach i na początku wkurzalem się a teraz olewam.Chcesz to kupuj a jak nie to nie.Każdy ma prawo mieć wlasnie zdanie ale to nie znaczy że ma rację :):)

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale ja nie miałem do Ciebie żalu. :) Chciałem tylko przejrzystości pełnej. A tę historię przecież bym Ci wysłał bez problemu. Wystarczyło dać znać. Byłbyś bogatszy o 100 zł. ;)

A co do serwisowania to w Niemczech postępują podobnie jak pisał kolega wcześniej. Gdy skończy się gwarancja nie jeżdżą do aso z wymianą oleju albo klocków. Na szczęście naprawy robią w aso bo pewnie w Niemczech mało który nieautoryzowany serwis potrafi ogarnąć trudniejsze kwestie. Dzięki temu większość samochodów jakie sprowadzam ma historię w aso, z większymi albo mniejszymi przerwami, ale ma. Oczywiście są nawet dziesięcioletnie rodzynki, które mają w aso robione wszystko od a do z. Niecałe 2 tyg temu tu na forum trafiło moje e90 320i z 2005 roku. Założyciel tematu oczywiście przyjechał i kupił. To auto na przykład miało w aso robione wszystko od a do z. Przez całe dziesięć lat, każdą wymianę oleju, klocków itd. Nie ma z tym reguły. Istotne jest aby był jakiś w miarę świeży wpis z Niemiec, dzięki czemu nabywca ma dużą pewność, że kupuje auto z autentycznym przebiegiem.

Opublikowano
Ja sprzedalem taka w tym samym kolorze z duza navi i na skorach za 19. Pierwszy klient wzial. Auto bezwypadkowe i serwisowane do stycznia 2015. Jak chcesz to moge polecic ci taka z legnicy mojego kolegi. Ten sam rok i motor tylko navi mala.