Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym przyciemnic szyby w moim Touringu. Chodzi mi o przyciemnienie tyłu łącznie z drzwiami. Zalezy mi na gustownym i eleganckim efekcie.

W zwiazku z tym pytania:

- jaki kolor folii polecacie ? (moje e39 ma kolor Kolor TOLEDOBLAU METALLIC (482) - w przybliżeniu granatowy, tapicerka LEDER HIGHLINE/SANDBEIGE (V6SN)-kremowa skóra)

-gdzie to zrobić dobrze za przyzwoita kase w okolicach warszawy? lub rejony ogolnie przyjete jako "wczasowe" cobym mogl połaczyc przyjemnie z pozytecznym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Nie wiem czy już przyciemniłeś te szyby czy nie, ale powinieneś wziąć pod uwagę pewne pewne aspekty. Ja kupiłem swojego Touringa z przyciemnionymi szybami i z jednej strony bardzo ładnie to wygląda(mój jest czarny), przy okazji nie nagrzewa sie tak w słońcu i nie widać co masz w bagażniku. Ale są też wady , u mnie przez przyciemnienie nie działaja fotochromatyczne lusterka i druga rzecz to po zmroku widoczność jest fatalna, a ja akurat cofając często patrzę do tyłu przez tylną szybę.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeszcze nie przyciemnialem, czasu brakuje. Słaba widocznosc z tylu mi nie przeszkadza, tak jak kolega napisal, mozna to porownac do busa, a z tym nie mam problemu. Co do fotochromu to mam tylko wsteczne w srodku, ktore mam wrazenie ze raz dziala a raz nie ( moze to zalezy od tego jak bardzo burdna jest tylna szyba)