Skocz do zawartości

E61 2005 Komfortowe fotele- nie działa wysuwanie podparcia u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panie i Panowie. Małżonka uszkodziła mi elektrycznie sterowane podparcie ud w fotelach komfortowych. Silnik sdziała i kreci niestety uszkodzony jest trybik plastikowy napędzający suwnice. Czu ktoś z Was ma dostep do tej czsci lub kogoś kto może to dorobić wydrukowac na drukarce 3d?

Pozdrawiam'Jacek

Opublikowano

ech.... nie pomogę ale dołączę się do tematu ;) U mnie w sporcie tez jeden trybik zrobił "papa" :)

może jest na forum jakiś zdolny tokarz? ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Ja u siebie rozebrałem posklejałem dobrym klejem i działa jak nowe, był na forum gdzieś temat o tym trzeba poszukać zdjęcia były co i jak zrobić.
Opublikowano
U mnie niestety zebatka sie rozpadła na male części wiec sklejenie nie wchodzi w gre. Ciekawe tylko czy ten sam rodzaj jest w innych mechanizmach fotela. Odrazu zamowil bym wiecej sztuk ;)
Opublikowano

Dzięki za pomoc, ja jeszcze nie rozbierałem fotelika aby zobaczyc ten tryb - za zimno :-(. Ale na wiosne startuje z tematem

Jeszcze raz dziekuje za wsparcie :cool2:

• 6 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak to jest przesada,to kup w ASO cena 180€. :cool2: