Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Swoje zadanie spełnia, światło jest tak intensywne że nawet w dzień śnieg się topi. :D Edytowane przez Marzec39
Opublikowano
Pytanie retoryczne ,wypada wycinać dpf i usuwać egr,klapki kolektora i nie wiem co jeszcze a nie wypada montować dedykowanych świateł dziennych? Panowie to jest samochód w dodatku wiekowy a nie obiekt kultu. :D
Opublikowano

Odpowiem na "pytanie retoryczne": nie wycinałem dpf, mam egr i klapki kolektora i wszystko jest w porządku. Nadal twierdzę, że te dokładane ledy to obciach. Na tym kończę swój udział w tym wątku. Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Tak jak mówiłem każdy ma swoje zdanie i każdy trzyma się swojej racji, chodź jej nie ma. Dla jednego obciach dla drugiego dobry baier. A dla mnie normalne światła do jazdy dziennej, bo po co komuś tłumaczyć jak i tak nie zrozumie.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Mam zakodowane światła dzienne jako drogowe i chciałbym wymienić żarówkę na żarówkę led czy z obniżona mocą będą działać takie żarówki?

Pozdrawiam