Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój rocznik to 86, więc jeszcze zapewne małolat co tylko pali gumę i nic nie naprawia auta bo go nie stać .

Jak ja sprzedam moje e39 ? Chyba poproszę dziadka rocznik 45 żeby je wystawił :D

Opublikowano
Ja również jestem 86' :) Już byłem posądzany przez jednego cymbała, ze jestem karkiem palącym gumę (zwłaszcza, że mam touring) :duh:
Opublikowano
Touring jest najlepszy. I spalisz laka, i pojedziesz z ekipą 10 typa na balety.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Reasumując - touring w BMW jest najlepszym wyborem :lol:

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Jestem autentycznym dziadkiem, ale wcześnie zaczynałem :D Więc śmiało komuś mogę wystawić auto, tylko jestem z tych dziadków mniej spokojnych. :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przydałby się jakiś niepalący dziadek - kobieta zawód lekarz po godzinach szef ASO Munich mieszkającym w biurze, z dwoma służbowymi samochodami. Aha, i auto sprowadziłeś z USA dla swojego brata - kobiety która powiedziała że nie będzie jeździć tym samochodem. :mrgreen:
3A0jS9b.png
Opublikowano
Prawda? Ile radości sprawiają te handlarskie opisy, ale jednocześnie wiele mówia o aucie i jego włascicielu :D Te opisy sugerują jak niewiele ma do zaoferowania ich autor.
Opublikowano
Byłem u nich ale za innym BMW. Auta ładnie odpicowane, wyprane, wyczyszczone, silniki pomyte. Wyglądają jak nowe z salonu. Srebrnej akurat nie oglądałem - oglądałem e60 540. Tak jak mówili auto nie było lakierowane, ale nie było idealne technicznie ( a miało być ). Na miejscu okazało się, że były bardzo delikatne wycieki spod dekli zaworów ( to akurat luz), zamiast płynu wspomagania kawa z mlekiem, przy silniku coś buczało, skrzynia zmieniała biegi bardzo "odczuwalnie", podczas jazdy mocne wibracje - wg mnie to chyba była wina konwertera. Sprzedający to ojciec z synem - syn lekki dresik, a ojciec straszny nerwus. Auta sprzedają oczywiście na fakturę marżę z zaniżoną kwotą.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Że trzeba uważać, to już widać z samej zawartości ogłoszenia... Po odcedzeniu radosnych okrzyków, ckliwych zapewnień, siarczystych obietnic, a także zwykłego "bullshit'u" (prestige, aktywny tempomat i takie tam) zostaje sporo mniej, niż połowa treści... No i Włoszka - to już samo w sobie powinno czujność obudzić (chociaż - ma przecież TUV, może jakąś umowę ramową z Niemcami podpisano we Włoszech na wydawanie certyfikatów dla aut :evil: ).

opis wypocony przez debila dla debila. rzygnąć można.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
A jak złożysz fotele z tyłu to z tych baletów jeszcze foczke dmuchniesz :D

Touring jest najlepszy. I spalisz laka, i pojedziesz z ekipą 10 typa na balety.

Reasumując - touring w BMW jest najlepszym wyborem :lol:

Widzę, że koledzy tak samo jak ja korzystali z aututów touringa :)