Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Potrzebny stabilizator napiecia bo na wyjsciu w drugiej lampie z modulu mam 0,47V, nikomu sie ringi z diodami nie spalily?

przecież zawsze jak montujemy takie cuda to musi być stabilizator , tak to ledy padają ,

Jaki potrzebujesz ten stabilizator ?

http://wrzutnik.net/bf.16VHPW1XB.jpg

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Potrzebuje napiecie 0,47 V, a tu zakres jest od 2V.

Cześć, poradziłeś sobie z zakupem przetwornicy?

Jeżeli tak to napisz proszę jaką zakupiłeś.

Pytam tak profilaktycznie bo też mam Depo v2 i w razie awarii będę wiedział jaką przetwornicę kupić :)

Będę wdzięczny za odpowiedź.

Pozdrawiam

Opublikowano
Sprzedalem jako uszkodzone. Raczej bez zmiany diod nie dobierzesz takiego regulatora i trzeba by wymienic w drugiej lampie na taki sam lub kupic z depo za 180 zl :mad2: :mad2: :mad2:
Opublikowano
Sprzedalem jako uszkodzone. Raczej bez zmiany diod nie dobierzesz takiego regulatora i trzeba by wymienic w drugiej lampie na taki sam lub kupic z depo za 180 zl :mad2: :mad2: :mad2:

Dzięki za odpowiedź :)

• 5 lat później...
Opublikowano
A bo mam xenony skrętne i po tych postach wywnioskowałem że są lepsze...Choć 3 dni temu zaparkowałem obok nowej Mazdy z światłami laserowymi to mi lepieij świeciło
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, wie ktoś gdzie można dokupić tą przetwornice? Albo autor tematu może podpowiedzieć który sklep mu wtedy odpisał (o ile jeszcze istnieje)?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moduł świateł po chyba 15 razach jak wykryje problem w obwodzie danej "żarówki" to odcina zasilanie do niej na stałe . Pozostaje funkcja serwisowa reset zwarcia z programu BTOOL albo inny dedykowany soft .

Depo miałem w volvo V40 . Porażka jak to świeciło . Na żarówki H7 . Jakieś dziwne plamy na drodze , linia podziału kompletnie nie istniała jakoś sensownie . Lampy były praktycznie nowe co auta po dzwonie . Winne były lustra . Powinny mieć takie ostre "uskoki" nacięcia . To miało odlew jak na patelni . Dobrze że mnie poratował jeden człowiek oryginalnymi lustrami . Przełożyłem i to były jedne z lepiej świecących lamp jakie miałem . W Clio mamy też wymieniałem na TYC . Te soczewkowe . Bida z nędzą . 20 Letnie wypalone lustra dawały podobne oświetlenie .