Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Panowie, ostatnio pojawił mi się nowy problem…

Fotel kierowcy posiada pompowane boczki, aktualnie pompują się, ale powietrze momentalnie z nich uchodzi.

Rozebrałem fotel od tyłu, wszystko wygląda w porządku, brak pękniętych przewodów itp.

Podejrzenie mam, że powietrze uchodzi z lewej poduszki do, której nie ma żadnego dostępu oprócz demontażu tapicerki fotela, czego wolałbym uniknąć.

Czy ktoś spotkał się kiedyś z podobnym problemem?

Chciałbym to naprawić ponieważ brak trzymania bocznego bardzo irytuje :P

Dajcie znać kto w warszawie może podjąć się naprawy.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Miałem pękniętą poduszkę co prawda w Mercu ale to jeden diabeł . Niestety trzeba było wymienić

Zleciłeś komuś naprawę czy samemu?

Opublikowano

Poduszki pękają na zgrzewach i bez problemu można je samemu naprawić. Ściągnij tapicerkę z górnej części fotela wykręcając wcześniej poduszkę boczną w fotelu. Będziesz miał wtedy idealny dostęp do wszystkiego. Sklej dobrym, elastycznym klejem poduszkę i będzie trzymać. Naprawiłem tak już kilka foteli i wszystkie do dzisiaj działają.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Czemu napisales ze masz popowany boczek u kierowxy mam na mysli liczbe pojedyncza uzyles a to u pasazera nie ma yakiej opcji?
  • 4 lata później...
Opublikowano
Odkopuję ponieważ mam problem z pompowanymi boczkami. Otóż w boczkach od strony poduszek powietrznych(airbag) zarówno w fotelu kierowcy jak i pasażera mam dużo mniej powietrza niż po przeciwnej stronie i tu mam prośbę czy mógłby ktoś u siebie sprawdzić czy po obu stronach fotela boczki są jednakowo napompowane?