Skocz do zawartości

M pakiet zaślepka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie mam do forumowiczów

Jakie zaślepki i jakie spryskiwacze idą do e90 przed liftem m pakiet

Potrzebne mi są zaślepki spryskiwaczy, na hak holowniczy przód oraz kratki halogenowe najlepiej z halogenem komplet

Wie ktoś coś w temacie?

Opublikowano
  • Autor
Takie coś widnieje w środku zderzaka o do tego potrzebne mi są te graty na bmwstory byłem ale nie ukrywam że chciałbym kupić coś używane że względu na finanse ograniczone
Opublikowano
  • Autor

5OBKSHBPweXgPvIhRSNSItiTNadxsCVOcrMp4ClITbrcP5dJ4e9onMNfXz4tRA9rAus=w1440-h2560-rw-nobDwRwQ7vB9ikA9dlo_S5tt8u0U_a1x2qkxS5FC6G3BdRELawYKuElzHd_A_AWdchafM=w1440-h2560-rw-no8VeqCTM6rLmllfpvC7svZB9Uh3Ft-a7qJ_L7G96NPwICIM8hXrcqXDNdbgE285ogKx0=w1440-h2560-rw-noJP2RN9U5SYgQVZXmZwe_1wDFfbHkk9Z3iNvAFRSoXjBiv1XNz-KSYmVU4UX397lcmP8=w1440-h2560-rw-no

Do tego zderzaka mi potrzebne są te podzespoły p których pisałem słyszał ktoś coś albo ma na zbyciu?

Opublikowano
  • Autor
Ewentualnie od którego innego modelu mogą podejść i wyglądać dobrze, pomoże ktoś??
Opublikowano
Po pierwsze, ten zderzak to nie jest zderzak M-Pakietowy, to zderzak M3
Opublikowano
  • Autor
No to właśnie trzeba mi dobrej rady kolego :-) do tej pory specjalizowalem się w grupie vag a bmw to nowość dla mnie dlatego proszę o pomoc
Opublikowano
  • Autor
To pewnie i nerki też nie będą pasowały ze zwykłego zderzaka?
Opublikowano

Ze zwykłego zderzaka nic nie będzie pasowało, bo i sam zderzak nie będzie pasował do e90 bo to zderzak od M3 jak już wyżej pisali.

Jak jesteś zainteresowany kupnem kompletnego zderzaka przedniego M-pakiet przedlift z OEM carbonowymi splitterami to mam taki do sprzedania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie

Czy tym razem ktoś pomoże mi jeszcze? Czy to jest właśnie zderzak z m pakietu do e90 przed liftem

Liczę na Waszą pomoc

Dzięki

Klbwz-PBPx8TgSSG4ZUoJ2aqcHH3MzPy9oHXMxhQisxvQfUg94WJCOf3NJt3JiWa4z0=w1440-h2560-rw-no

BSSp5uw1-Fq6vK_Py9HejlaRbuJTZkLwCJaBkVgKNxEXVWZibvd2OZhbqHYc1onG06k=w782-h440-rwwlLWvbNOIiRiwbpw53Yny-eGtkyPF0ubOZiDq_KKS-y9peg2m-OIzKBOATVbWN_1PoU=w1440-h2560-rw-no wlLWvbNOIiRiwbpw53Yny-eGtkyPF0ubOZiDq_KKS-y9peg2m-OIzKBOATVbWN_1PoU=w1440-h2560-rw-no WxeYcVh5C99v8VzQ0I9WkWQpVGnj4d47L5sMaJ5O_eCVu6R3wNm9lzg6u3sixnp94dg=w1440-h2560-rw-no

Opublikowano

to jest M-pakiet po lifcie

poniżej jest przed liftowy, dodatkowo ze splitterami

http://i.imgur.com/Vn8vlBE.jpg

Opublikowano
Czyli kolejny nie udany zakup

Nie rozumiem? Czy Ty kupujesz najpierw, a później dopiero pytasz czy dobry??

Przecież damp Ci oferował kompletny zderzak i to jeszcze ze spliterami :wink:

Opublikowano
  • Autor
Jest to mój drugi zderzak który kupiłem, sprzedający twierdził, że jest to do przed liftu, przyszedł taki jak na zdjęciu,tak proponował ale musi być pod pdc a jego niestety nie jest... Gdyby był to pewnie siedział by już w moim kolorze na samochodzie
Opublikowano
Może następny jaki będziesz miał kupić wrzuć najpierw w ten temat z zapytaniem czy jest ok :wink: i dopiero wtedy kup.
Opublikowano
To jest m pakiet pre lci.
Opublikowano

Pre lci = przed lift :wink:

Ten co wstawiles jest właśnie taki.