Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie mam do forumowiczów

Jakie zaślepki i jakie spryskiwacze idą do e90 przed liftem m pakiet

Potrzebne mi są zaślepki spryskiwaczy, na hak holowniczy przód oraz kratki halogenowe najlepiej z halogenem komplet

Wie ktoś coś w temacie?

Opublikowano
Takie coś widnieje w środku zderzaka o do tego potrzebne mi są te graty na bmwstory byłem ale nie ukrywam że chciałbym kupić coś używane że względu na finanse ograniczone
Opublikowano

Ze zwykłego zderzaka nic nie będzie pasowało, bo i sam zderzak nie będzie pasował do e90 bo to zderzak od M3 jak już wyżej pisali.

Jak jesteś zainteresowany kupnem kompletnego zderzaka przedniego M-pakiet przedlift z OEM carbonowymi splitterami to mam taki do sprzedania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czyli kolejny nie udany zakup

Nie rozumiem? Czy Ty kupujesz najpierw, a później dopiero pytasz czy dobry??

Przecież damp Ci oferował kompletny zderzak i to jeszcze ze spliterami :wink:

Opublikowano
Jest to mój drugi zderzak który kupiłem, sprzedający twierdził, że jest to do przed liftu, przyszedł taki jak na zdjęciu,tak proponował ale musi być pod pdc a jego niestety nie jest... Gdyby był to pewnie siedział by już w moim kolorze na samochodzie
Opublikowano
Może następny jaki będziesz miał kupić wrzuć najpierw w ten temat z zapytaniem czy jest ok :wink: i dopiero wtedy kup.