Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokodowalem sobie obsługę mp3 wg instrukcji od kolegow z forum.

Przed tym cd nie widzialo plikow na płytach. Teraz naped widzi poszczególne tytuły pliki i katalogi, po probie odtworzenia jednego utworu przechodzi od razu do nastepnego i nastepnego itd w kółko tak jakby nie mogl odtworzyc. Płyty nagrywalem różnymi programami z różnym bitrate itp, wciaz to samo. Sytucja jest w napędzie cd jak i w dvd, w zmieniarce nie widzi mi płyt z mp3 wcale. Nadmieniem że dodalem obsługę w FA +KMP3, i mp3_CCC na full w CAPPL. Aha płyty audio hulaja bez problemu wszędzie. Navi pro. Jakieś pomysły panowie? Mi już sie kończą.

Opublikowano
Zmieniarka nie obsługuje mp3, też tak mam. Co do przeskakiwania /nie odtwarzania plików w napędach głównych (CD/DVD) to zauważyłem coś podobnego. Zgrałem kilka tytułów na płytę CD i jeden folder też nie jest czytany (tzn wyświetla tytuł utworu ale po chwili przeskakuje na następny). Pozostałe foldery odczytywane są bez problemu. Podejrzewam, że może bitrate mp3 jest za duży. Spróbuj zgrać mp3 na kilka sposobów...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Problem rozwiązany. Może komuś się przyda. Problemem okazały się niskiej jakości płyty.Teraz śmiga mp3 bez problemu.