Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawia mnie jedno posiadam w samochodzie xenony i jak do tej pory jezdziłem przeważnie na DRL aktywowanych na 20% tylko zastanawia mnie ile pobierają prądu takie DRL ustawione na 20% podczas gdy kluczyk jest na zapłon przekręcony? i czy podczas rozruchu aku dostaje też ?

Albo mi się wydaje albo po aktywowaniu DRL słychać taki dzwięk jak by pasek chciał zapiszczeć przy rozruchu

Opublikowano

jednak po głębszych przemyśleniach zostawiam DRL :norty:

po 1. ładnie świeca z daleka bo są hyperki 5k :norty:

po 2.jadąc w ciagu dnia jak silnik zimny +włączone ogrzewanie,radio i jeszcze xenony to aku dostaje po tyłku na krótkiej trasie

Jednak zostwię te DRL bo powiem tak nie raz w mieście się jest sklep oddalony 400m od drugiego pasuje podjechać no i znów na chwilę xenony uruchomić

a tak do na DRL wszędzie można podjechać a xenony zapalić jak się leci dłuższą trasę(u mnie dla tego,że są dwumiesięczny i chce by się rozswietliły)

Na długie trasy włączam xenon,krótkie DRL :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Stanisław osiągnął już najwyższy poziom na forum - sam rozwiązuje swoje zagwozdki :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

@maniek21112 :cool2: :cool2:

@stanisław

stara szkoła mechaników mowi aby zimą przy dużych mrozach pobudzic aku, drl robią to znakomicie gdyz dając na zapłon jak wiadomo chwile czekamy (3-10s w zaleznosci od mrozu aby swieczki podgrzały), w tym momencie pobudzimy akumulator do chwilowego mocniejszego obciążenia rozrusznikiem

tak wiec stanisławie zostaw juz ten samochod w spokoju, wsiadaj i nabijaj kilometry, jak na diesla przystało !

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
@maniek21112 :cool2: :cool2:

@stanisław

stara szkoła mechaników mowi aby zimą przy dużych mrozach pobudzic aku, drl robią to znakomicie gdyz dając na zapłon jak wiadomo chwile czekamy (3-10s w zaleznosci od mrozu aby swieczki podgrzały), w tym momencie pobudzimy akumulator do chwilowego mocniejszego obciążenia rozrusznikiem

tak wiec stanisławie zostaw juz ten samochod w spokoju, wsiadaj i nabijaj kilometry, jak na diesla przystało !

jutro trasa 250km :norty:

Opublikowano

zapnij pasy, umyj szyby i lampy, xenony podnieś, zatankuj pod korek, uważaj na sarny !

i co to za swieto mamy jutro ze jedziesz w tak długą trasę ?

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Heh buma zrobiła dzisiaj łacznie 450km :norty: heh ale trasa warta :norty: od ciotki 1000zł dla mnie nie licząc paliwa :norty: perfumy Emprio Armani :norty: dreski z pumy :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie chcesz obchnąć dresa? Ile chcesz? Daj jakieś foto.

Perfum po ile? Damski czy męski?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jak? :roll:

Nie chcesz obchnąć dresa? Ile chcesz? Daj jakieś foto.

Perfum po ile? Damski czy męski?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL