Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, przeszukałem dział ale o dziwo nie znalazłem nic związanego z tym problemem. Otóż chciałbym się zapytać czy mieliście styczność z lotkami zamiennikami. Na allegro jest sporo ofert w przedziale 200-300zł. Niestety z zamiennikami bywa różnie, czasem są idealne a czasem pozostawiają wiele do życzenia. Spojler ori to chyba koszt około 850zł także jak za kawałek plastiku to cena niezbyt atrakcyjna :)

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

Ja mam zamiennik ponad rok i jest OKI, jak dobrze go przykleisz to pasuje idealnie.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Możesz mi podpowiedzieć z jakiej aukcji kupowałeś? Wiesz najtańszy jest chyba za 160zł a najdroższy za ponad 300. Na oko są takie same, ale różnie to bywa.

www.importusa.pl

Opublikowano

Mariusz ja zamówiłem na tej aukcji :

http://www.ebay.co.uk/itm/361232197249

Sprzedawca sprawdzony , dostawa z Tajwanu max 3 tygodnie , jakość bardzo dobra , przy zamówieniu podajemy kod lakieru i element przylatuje już pomalowany .

A tak wygląda już zamontowany :

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/907/RPc2Jx.jpg

Opublikowano

Po co z tajwanu jak ja kupowałem w polsce identyczną za 280zł, nie moge znaleźc tej aukcji.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź :) No lotka wygląda jak najbardziej OK. Muszę kupić z Polski, bo w tym tygodniu musi być u mnie także wezmę to co ludzie najczęściej biorą i tyle ;-)

www.importusa.pl