Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, jestem nowy. Chce kupić opony na zimę tylko mam problem bo nie wiem jak je skompletować. Myślę nad 18 i teraz pytanie. Musi to być felga do run flat. Czy wiecie co jest potrzebne aby skompletować cała oponę? jakieś czujniki ciśnienia itp. ?
Opublikowano

Chyba nie ma czegoś takiego jak felga do runflat, runflat to typ opony...

Opona runflat będzie droższa ale nie masz zapasu...

W roczniku 2016 chyba już są czujniki (kiedyś liczyło obroty) koszt kolo 1000zł za 4 czujniki (w przypadku 3jki )

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tutaj masz gotowe komplety felgi + opony + czujniki w cenie dużo niższej niż proponuje BMW Polska.

http://www.leebmann24.de/bmw/x1/winter-komplettraeder.html?l24_baureihe=1434

Dodatkowo jeśli bierzesz na FV to bez problemu wystawiają 0% VAT. Wiele osób w tym ja kupiło u nich koła i wszystko jest ok.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba nie ma czegoś takiego jak felga do runflat, runflat to typ opony...

(w przypadku 3jki )

Są. Koła do opon run on flat są trochę inne więc nie do każdej felgi założysz RoF.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Tutaj masz gotowe komplety felgi + opony + czujniki w cenie dużo niższej niż proponuje BMW Polska.

http://www.leebmann24.de/bmw/x1/winter-komplettraeder.html?l24_baureihe=1434

Dodatkowo jeśli bierzesz na FV to bez problemu wystawiają 0% VAT. Wiele osób w tym ja kupiło u nich koła i wszystko jest ok.

Dzięki, zamówiłem i wszystko jest ok i jeszcze cena :)

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...