Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie dużo pomoglo :) do tego ustawienie zbieżności. I nie wiem czemu ale po każdym ustawieniu zbieżności opony mi się ukladaly "na nowo" do 700 kilometrów ;/

Koszt według mnie nie wielki... Wiec warto spróbować. U mnie na szarpakach kilku stacji tez mówili ze wszystko sztywne. Pod brechą widac bylo prace tulei... Zaryzykowalem z wymiana i każdemu polecam. No ale nie daje sobie głowy uciąć ze każdemu pomoże.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
wiadomo że komplet trzeba wymieniając jedna coś da ale nie na długo,zużyta tuleja będzie katować dobrą tuleje i nowa może długo nieposłużyć.
Opublikowano
Powiem tak przyszły tuleje nie jest zimno zdemontowałem wchacz z prawej strony po oględzinach i ruszaniu starą a nową tuleją postanowiłem ich nie wymieniać skoro mam pewność że są sztywne i nic się z nimi nie stało. ale idąc za ciosem rozebrałem tylna stronę abym mógł się dostać do tulei pływających okazało się że nie są już dobre. nie mając ściągacza pojechałem do znajomego na warsztat po ponownych oględzinach kupiłem nowe tuleje pływające, po wymianie samochód jest sztywniejszy czuć to na nierównościach, ciężko mi jeszcze powiedzieć że auto przestało pływać puki co jestem zadowolony z wymiany czuć różnice ale przejechał nim dopiero 50 km i muszę zrobić geometrie, jestem już umówiony na poniedziałek.
Opublikowano
Wiec Tak jestem już po geometrji autem zrobiłem 600 km nie ściąga nie pływa jedzie prosto jak na początku boczne wiatry nie sprawiają że auto ucieka na drugi pas jak było wcześniej jest dobrze i jestem zadowolony.