Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem się dowiedzieć czy jest ( bo z tego co mechanik jakiś mówił ) istnieje jakiś moduł plug&play do tylych lamp żeby nie trzeba było ich kodować po wymianie z prel ci na lci ?

Znalazłem coś takiego , http://olx.pl/oferta/bmw-x1-e84-x3-e83-x5-e53-e70-x6-e71-lci-montaz-moduly-lampy-tylne-CID5-ID6kvQ7.html czy to jest to i czy ktoś wie gdzie można to dostać tanio to i czy napewno działa ?

• Członkowie klubu
Opublikowano

Wg. mnie taniej wyjdzie usługa kodowania niż te dodatkowe "puchy"...

Do lamp LCI dostępne są OEM adpatery, tak więc nie musisz sztukować instalacji elektrycznej auta.

Opublikowano
Aha , dzięki za odpowiedz , myślałem tylko że gdzieś można znalezć dużo tańsze , no nic dam do zakodowania :) Dzięki :cool2:
Opublikowano

A nie lepiej przepiąć piny w oryginalnych wtyczkach i było by za free? (w końcu wtyczki są identyczne a da się to zrobić bezinwazyjnie)

NIe ma znaczenia czy frm1 czy 3 na każdym mogą być podłączone LED wystarczy wyłączyć sprawdzanie żarówek poprzez kodowanie w NCS.