Skocz do zawartości

Taśma kierownicza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuję schematu kabli idących do taśmy kierowniczej w bmw e39 rocznik 97 przed liftem oraz schematu od taśmy kierowniczej od bmki po lifie 2001 r . Jest w ogóle coś takiego dostępne ?
Opublikowano
przedewszystkim kierownica z 97 jest jednonabojowa czyli do poduszki przychodzi jedna wtyczka żółka dwa przewody , a poduszki po 12.98 już są dwunabojowe czyli dwie żółte wtyczki po 2 przewody. Poszukaj w google strony BMW WDS online tam masz schematy do bmw i znajdzie wszystko co chcesz
Opublikowano
  • Autor
no właśnie dlatego potrzebuje bo będę przerabiał . Dzięki :)
Opublikowano
ale tego nie przerobisz musiał byś zmienić sensor i wiązke , chyba że podłączysz tylko jeden nabój ale nie wiem czy to zadziała w razie crash
Opublikowano
  • Autor
W tym problem że już kupiłem . I jest dwu nabojowa . Nie ma innej opcji np jak bym kupił poduchę jedno nabojową nic to nie da ?
Opublikowano
  • Autor
znaczy czy podejdzie bo różni się w ogóle kiera serducha po i przed liftem ?? oprócz oczywiście poduchy ?
Opublikowano
  • Moderatorzy

Zupełnie inne mococwanie jest kierownicy.

Taśma w przedlifcie jest na kierownicy, w polifcie schowana w kolumnie. Jak chcesz dłubać to całą masę zabawy sobie szykujesz.

Kiedyś kupiłem przedliftową a miałem polifta, zamieniłem się z kimś kto miał odwrotny problem. Dopłaciłem mu 50pln bo miałw trochę lepszym stanie.

Opublikowano
  • Autor
okej też to przemyślałem będę musiał zrobić tak jak w twoim przypadku bo nie wiem czy chce się z tym tyle bawić :) .