Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,

a czy mogę poprosić o sprawdzenie czy na ten nr są jakieś akcje serwisowe: L275292.

Cztery akcje na zawór ogrzewania,pompę i poduszki airbag

Uprzejmie dziękuję, lecę do serwisu, mam nadzieję, że przeprowadzą akcję, moje 4 koła sprowadzone zza wielkiej wody a widzę na forum, że mogą robić problemy.

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej,

ogarnąłem kwestię akcji serwisowej.

Jestem umówiony na wymianę poduch, ale w zakresie zaworu i pompy to serwis ma sprawdzić i się zastanowić czy wymienić. Czy to standardowa praktyka ?

Opublikowano

Kolego Kruk,

Mogę prosić o sprawdzenie również mojego VIN?

L142922

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko nieopłacalne ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na śrubę napinacza.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
Opublikowano
Hej,

ogarnąłem kwestię akcji serwisowej.

Jestem umówiony na wymianę poduch, ale w zakresie zaworu i pompy to serwis ma sprawdzić i się zastanowić czy wymienić. Czy to standardowa praktyka ?

Hej może kogoś zainteresuje jak się skończyła moja przygoda z akcją serwisową.

Przede wszystkim Kruk jeszcze raz dziękuję za info, mam teraz pewność że familia jeździ ze mną w sprawnym pod względem bezpieczeństwa aucie.

Co do akcji, to w końcu jak przyjechałem do serwisu, to powiedzieli inaczej niż przez telefon, że akcji na poduchy nie zrobią (bo auto USA i nie wiadomo czy poduchy podczas szkody w USA nie wywaliło), a ta akcja była dla mnie najważniejsza, natomiast pozostałe akcje zrobią. Niemniej kiedy ich poinformowałem, że poduchy w aucie są od nowości, to sprawdzili to i finalne je też objęli akcją. Zatem skoczyło się bardzo pozytywie plus poprawili jakieś błędy w oprogramowaniu za free nie związane z akcjami serwisowymi, co było miłym dodatkiem.

Nie wiem czy mogę polecić na forum ten serwis BMW w Warszawie, ale jeżeli chciałby ktoś informację co to za serwis to zapraszam na priva, poza tym zastrzegam, że w moim wypadku akcja tak się zakończyła jak się zakończyła, nie gwarantuję, że w każdym przypadku tak będzie.

• 2 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Proszę o sprawdzenie L655501

Masz aktywne trzy akcje.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam.

Czy mogę prosić o sprawdzenie WBAFF01050L324130

Z góry bardzo dziękuję.

Brak akcji.

Opublikowano

Witam,

Możecie sprawdzić mój vin czy jest jakaś akcja serwisowa VK21910, z góry dziękuje.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz trzy akcje do wykonania.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Poproszę o sprawdzenie ws. akcji L012654.

Jest jedna na airbag kierowcy.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest akcja na wał napędowy.
Opublikowano
Dziękuje ci bardzo za sprawdzenie, a dotyczy to wału krótkiego od VTG do przedniego mostu czy całego. Dotatkowo zaczął mi wyskakiwać bład silnika po sprawdzeniu cos się dzieje z EGR błedy, czy na EGR czasami też nie ma akcji? Dziękuję z góry za odpoawwiedź :D
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Z tego co pamiętam to krótkiego, innych akcji nie ma.