Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam zasadnicze pytanie. Czy jest możliwość przemiany reflektorów angielskich na EU. Podobno chodzi o jakąś blaszke i jaej przestawienie. Może opisał by ktoś z wiedzą choc w kilku słowach. Dzięki za pomoc.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Kolego w bmw e39 lampy hella jest mozliwosc zmiany. Bez rozklejania lamp wlasnie przestawiasz blaszke wkladajac palec w lampe...Co do innych modeli to jeszcze sie nie spotkalem. To pytanko raczej do szpecow od lamp.
" OD NADMIARU WIEDZY JESZCZE NIKT NIE UMARL" ALBERT EINSTEIN.....
  • 1 rok później...
Opublikowano

jest ktoś w stanie opisac dokładnie rozwiązanie tego problemu? Szukam na forum i nie znalazłem, w instrukcji pod rozdziałem "światła" też nic nie ma. A to, że e39 moźna - srednio mnie urządza..

Bede wdzieczny za jakiekolwiek konkretne sugestie.

Opublikowano

27072450_1619311134817914_492564749296909824_n.jpg?oh=92ef5c17fbeada2eedf255f865fb3a21&oe=5B21D200

Zostawię dla potomnych, bo temat odwiedzany 4k razy i żadnych konkretów:

"Jak otworzysz to skup uwagę na białym plastiku, bo właśnie przed nim jest dźwigienka. Tylko nie bądź pochopny, przyjrzyj się uważnie bo jest ono głęboko i mało widoczne."

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Zdjecie niestety się nie ładuje. Nie moge znaleźć nigdzie w necie zdjęcia. Moja jest z Japonii i musze to przestawić. Jeśli nic nie znajdę to poszukam u siebie na chybił-trafił i jak mi się uda to zrobie zdjęcia. W instrukcji polskiej jest tylko informacja że auto jest przystosowane do zmiany ale najlepiej udać się z tym do delera BMW ;-)
  • 1 rok później...
Opublikowano
Mam rozwaloną lampę bixenon skrętny w e63 2008 rok. Da się przerobić dobrą lampę z Anglika bixenon bez skrętnych świateł na Europejczyka takiego jak mam? Chciałbym poprzekładać bebechy tak żebym miał dalej skrętne i nie wiem czy kupić takiego Anglika bez skrętnych