Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem po rozladowaniu akumulatora, i ponownym naladowaniu go kierownica przestala sie wysowac przy wklaraniu kluczyka i chowac przy wyciaganiu. Przy manualnej regulacji chodzi we wszystkich plaszczyznach. Po przypisaniu do pamieci np;1 i wyciagniecui kluczyka stoi w miejscu. Czy wie ktos jak przywrocic funkcie gdzie chowa sie i wysowa automatycznie?? Z gory dziekuje za podpowiedzi.
Opublikowano
A czy w e60 też to powinno działać? Boczki mi się pompują przy wsiadaniu i wysiadaniu a kiera stoi. Błędów nie mam żadnych.
Opublikowano
Niestety w moim E65 sie nie sprawdza ani odlączenie akumulatora ani proba programowania ani po podlaczeniu kompa niema zadnego bledu
Opublikowano
niestety jak pisalem wczesniej moja dalej stoi w miejscu. Manualnie ok ale automatycznie sie nie chowa ani nie wysowa moze ktos ma jeszcze jakies rady e65. czy da sie to zrobic samemu czy trzeba odnowa programowac kompem?
Opublikowano
Spróbuj może zmienić kluczyk ... może z nim coś nie tak, a z drugim "ruszą" inne ustawienia

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża