Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ludzie litości, E92 i E90 to dwa różne samochody, porównywanie ich jest bez sensu. Na starcie E92 jest półkę wyżej.
Opublikowano
No z tym, że E92 jest półkę wyżej od E90 to przesadziłeś, bo oba auta z tym samym silnikiem i wyposażeniem będą tak samo się prowadzić i zapewniać taki sam komfort. Jedynie z czym się zgodzę to to, że coupe z zewnątrz prezentuje się o wiele lepiej. O ile w poprzednich i nowszych modelach trójki nie było/nie ma takich różnic w wyglądzie auta o tyle w przypadku E9x jest przepaść i dziwi mnie to, że po wprowadzeniu nowego modelu 4-er nie zmieniono zbyt mocno wyglądu od 3-er.
Opublikowano

zależy dla kogo wyżej :) ja miałem na myśli tylko wagę bo to ma przełożenie na przyspieszenie. Waga jest identyczna dla e90/e92, a e91 jest koło 150kg cięższe tak jak e93

Kwestia wyglądu to każdy ma inny gust, są tacy co powiedzą że e91 jest najpiękniejsze, a funkcjonalność e92 jest słaba, ja potrzebuje co jakiś czas rodziców czy teściów przewieźć i weź każ 60latkowi wskakiwać na tył do coupety przez przednie drzwi :D

chyba że ktoś ma kilka aut to wtedy e92 pewnie że jest super

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No z tym, że E92 jest półkę wyżej od E90 to przesadziłeś, bo oba auta z tym samym silnikiem i wyposażeniem będą tak samo się prowadzić i zapewniać taki sam komfort.

Ale chyba nie o to w tym chodzi. E90 i E92 to samochody bardziej różne niż podobne do siebie i nie komfort i wyposażenie o tym decyduje.

Opublikowano
No dobra to kto chętny z okolic , żeby podskoczyć ją obejrzeć :norty: :?:
http://www.w202.pl/images/signatures/19115219984e8a02cd6b4e9.gif roundel.gif