Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja odradzam.

Nie lepiej pojechać Ci do Wroga i kupic samochód, którego będziesz pewien jak własnej żony?

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
Opublikowano
juz nie wiem co robic?? Dostalem lepsze fotki od kolesia skory i srodek mozna powiedziec na 5+ idealny , lakier tez ok. Kolo przedniego kielicha na dolnym zgrzewie widac maly nalot rdzy. Wlasciciel mowi ze szmatka przeciera i juz jej nie ma ze tylko nalot. A i kolektory jakby mialy wiecej przebiegu bo sa brazowe. Moze jednak warto. dzieli mnie ponad 600km jakby bylo blizej to juz bym sprawe rozstrzygnal.

Nadal czekam na wasze dobre rady....

co do rdzy to nie wierz w bajeczkę że to tylko nalot :doh: to żle pospawany kielich który teraz pęka :!:

U mnie jest to samo tylko u góry, spod spoiny gumowej wychodzi "rudy" i jakl przetrę na mokro to na jakiś czas niknie a potem wychodzi i na 100% jak by zerwać gumowe zabezpieczenie to była by tam zaawansowana rdza i pękniecia,

auto miało pewnie dzwona i ktoś spawał kielich.

Opublikowano

jutro lece po to cacko zobaczymy na zywo jak wyglada i co sobą reprezentuje dzwonilem dwa razy z roznych tel i w rozne dni i koles mi powiedzial tak samo lampa zderzak i maska wymienione na nowe. Co myslicie?

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=5329116&id_region2=7&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&marka=BMW&model=328&id_region=0&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&nr=3&key_unique=13623daef76440aba3ce08d0a23e7054

Opublikowano (edytowane)

na moj gut warto :D

ladny kolorek i chyba najlepszy silnik w E36 do jazdy na codzien no i wlasciciel szczery z tego co mowisz :8)

ps.mam nadzieje ze patrzysz na cene z tymi felami bo na nich fajnie sie prezentuje :D

Edytowane przez Dixi
moje modele
Opublikowano

hmm 1200zl doplaty za takie fele hmm jesli sa dobre opony to chyba warto bo tak pewnie da ci jakies stalowki z lysymi oponami.... :duh:

hmm ale moze uda ci sie potargowac jak nie masz na to kasy :lol:

moje modele