Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiem o tym aucie tyle, ze nie mozna sie nim poruszac po polskich drogach.... swiatla jak w stanach - brak homologacji na europe

To jeszcze dałoby się zmienić.

Ten egzemplarz już długo tuła się na Allegro / Oto-Moto.

Można więc przyjąć, że gdyby był okazją, dawno znalazłby właściciela.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

Z tego co wiem to kanadyjczyk poszedł na żylety :(

Swego czasu też się nim interesowałem, ale z moich informacjo wynikało że nie działa w nim większość wyposażenia, silnik bierze olej i stukają w nim zawory... to tak po krótce, bo było to dawno temu...

Jakieś pół roku temu na żylety poszło E21 w wersji amerykańskiej, teraz to E28... serce się kraje... szkoda takich pięknych samochodów :evil:

Opublikowano
Wiem o tym aucie tyle, ze nie mozna sie nim poruszac po polskich drogach.... swiatla jak w stanach - brak homologacji na europe

To nie jest problem. Kumpel mial do niedawna (wyladowal w rowie) 735i e23 w amerykanskiej budzie. Swiatla pasowaly od poloneza, wiec koszt przerobki byl znikomy

Opublikowano
U mnie na wichurze jest taka w amerykańskiej wersji dosyc długo już stoi zaparkowana i jeszcze jedna jest w ofercie komisu też 535 ale wygląda na europę.