Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Lekko drażnią mnie przewalające się na każdym zakręcie rzeczy w bagażniku, czegokolwiek się tam nie położy lata od lewej do prawej. Do tej pory w żadnym aucie nie miałem takiego problemu, w X5 pewnie wynika z wysoko umieszczonego środka ciężkości. Macie jakiś patent na to? Zastanawiam się nad zakupem jakiegoś organizera, na allegro trochę tego jest.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam taką siatkę, mocujesz ją po rogach podłogi bagażnika do fabrycznych zaczepów, i nic nie lata.

Kosztuje max 30pln.

Coś podobnego:

http://p.alejka.pl/i2/p_new/22/62/siatka-do-bagaznika_0_b.jpg

Opublikowano

Rzeczy stricte uzytkowe (plyny, kable, klucze) do organizera lub pod podloge, na zakupy polecam skladana skrzynke, np taka:

http://image.ceneo.pl/data/products/9151622/i-okt-skrzynka-skladana-kosz-skladany-32-l.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Również mam taką skrzyneczkę od curvera, bardzo przydatna, po złożeniu nie zajmuje dużo miejsca, choć w aucie staram się nie wozić połowy warsztatu, a jedynie najpotrzebniejsze rzeczy. :wink:
Opublikowano
A taka skrzyneczka Wam nie jeździ po bagażniku? Siatka chyba fajna sprawa :) Szkoda że nie ma jakiegoś wieszaka w bagażniku, byłby super na torby z zakupami :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A taka skrzyneczka Wam nie jeździ po bagażniku?

Nie, bo ma takie śmieszne dno, które dość dobrze przylega do podłogi, no i odpowiednio dociążone zakupami skutecznie uniemożliwia podróże po bagażniku. :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja kupilem w Ikea skrzyneczkę z materiału a wygląda jak te co w bmw sprzedają ale kosztowała tylko 5€

Po złożeniu ma grubość bloku rysunkowego. Jest wyższy od tych plastikowych ale węższy dzięki czemu nie zabiera tyle miejsca.

Mogę tylko polecić bo miałem już kilka różnych a ten się najlepiej sprawdza.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 8 lat później...
  • 3 tygodnie później...