Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM! :P

Dzieki za odpowiedzi na moje pytania,mam jeszcze jedno spalila mi sie zarowka kontrolki migacza czy moze mi ktos wyjasnic jak ja mozna wymienic nie moge nic sciagnac ...... :evil: moze jestem jakis zawieszony???? :duh: posiadam E36

pozdrawiam

BMW - marka stworzona dla radosci z jazdy

Bardzo Madry Wybor

Opublikowano

Witam

Rozumiem ze chodzi o kontrolke w liczniku:)

Napisze w punktach

1. Kup zaroweczke

2. odlaczasz akumulator , wystarczy sciagnac minus ( w niektorych po wyjeciu licznika zapala sie blad poduszki i potrzebne do odlaczenia poduszki)

3. Musisz wyciagnac licznik , licznik jest przykrecony na dwie srobki do konsoli (uwazaj na te uchwyty gdzie sa przykrecone srobki sa bardzo delikatne i szybko sie lamia)

4. Musisz wyciagnac licznik , teraz masz dwa wyjscia albo sciagasz kiere albo gimnastyka z licznikiem.Polecam to pierwsze nawet jak masz poduche nieuszkodzisz mocowan i nic nieporyszesz .Masz odlaczony juz akumulator wiec blad sie niezapali.Pamietaj zaznacz sobie delikatnie jakims pisakie ktorym puznie mozesz zmyc na kierownicy i obudowie aby znow byla tak samo zalozona.

5.wymieniasz zaroweczke ( z tylu licznika sa wkecane ) i skladasz

Powodzenia