Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak w temacie nie grzeje mi prawe lusterko? Dzisiaj lekko przymroziło włączyłem ogrzewanie tylnej szyby i nawiewy na przód i widzę jak z lewe lusterko elegancko paruje a prawe nic , zero reakcji. Co może być przyczyną? Miał ktoś może podobny problem? Lusterko grzało normalnie aż do dzisiaj.
Opublikowano
Witam. Jak w temacie nie grzeje mi prawe lusterko? Dzisiaj lekko przymroziło włączyłem ogrzewanie tylnej szyby i nawiewy na przód i widzę jak z lewe lusterko elegancko paruje a prawe nic , zero reakcji. Co może być przyczyną? Miał ktoś może podobny problem? Lusterko grzało normalnie aż do dzisiaj.

Wymień wkład lusterka, pewnie grzałka padła... Zdemontuj wkład i sprawdź multimetrem ile ma Ohm grzałka lusterka...

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A mi lusterka w E60 jakoś słabo grzeją.W E39 grzały znacznie lepiej.
Opublikowano
A jak się demontuje wkład lustra? Jest na jakiś zatrzaskach?

Podważ lusterko (szkło) np linijką i powinno wyskoczyć z zatrzasków... tylko nie radzę tego robić jak jest zimno żeby plastikowe zatrzaski się nie połamały... :cry:

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ta grzałka to jakie koszta? Czy można ją jakoś reaktywować??

wkładów się nie naprawia :nienie: .na allegro 30 zł zwykłe około 200 zeta fotochromy-musisz zobaczyc jakie masz ,sprawdz czy grzałka w lusterku jest faktycznie zepsuta bo problem moze być z kablami lub modułem KGM

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"