Skocz do zawartości

Licznik czerwony samochodzik w e39 520d 2003r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie gdyz posiadam licznik w swojej e39 520d 2003r ktorynie ma tego czerwonego samochodzika ktory komunikuje ze drzwi sa otawrte

https://www.google.pl/search?q=licznik+bmw+e39+520d+2003&biw=1252&bih=575&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIy6LQ1rLgyAIVar9yCh3zDAdz#imgrc=2k8cWugO8F3fRM%3A

Mam taki jak w linku powyrzej ale tam po prawej zamiast tego auta mam od oleju ile mi zostalo do wymiany a tam gdzie jest bieg u automatycznej skrzyni biegow nic nie mam nic sie nie swieci czy jest mozliwosc ze poprostu trzeba byloby zaprogramowac ten czerwoe autko zeby bylo czy musze licnzik wymienic :(

Opublikowano
  • Moderatorzy

Licznik musisz wymienić, zrobić tzw downgrade. ;)

Ale na tym liczniku "gogng" wali jak masz drzwi otwater i ruszysz, poza tym wyświetla Ci komunikat, zazwyczaj po niemiecku, że są otwarte.

Opublikowano
  • Autor
Tak tak wiem wyswietla ze mam otwarte a ktory polecasz bardziej??
Opublikowano
Jeśli dobrze rozumiem, masz lepsze zegary. Z dużym wyświetlaczem tekstowym, bogatszymi funkcjami OBC itd. Samochodzik był w uboższych zegarach i nie ma kompletnie żadnego sensu wymieniać w dół.
Opublikowano
  • Autor
Aha rozumiem. A powiedzcie mi bo zrobilem post na temat programowania nowych funkcji moglibyscie mi pomoc bo bmw mam od niedawna