Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

przymierzam sie do zakupu nowego auta , w gre wchodzi rowniez bmw 5 gt, mam takie pytanie bo dzis jeden taki samochod ogladalem , chodzi mi o oslone szyberdachu , czy jest mozliwe ze ta oslona w tym samochodzie to zwykly falujacy material bez zadnego usztywnienia??? !!!

Opublikowano

Tak.

Tzn. nie wiem czego niezwykłego się spodziewałeś ale można powiedzieć, że jest zwykły :mrgreen:

Nie może być sztywny bo musi się zwinąć żeby odsłonić cały dach. A czy falujący? Mój nie faluje, jest równo napięty.

Opublikowano
hmmm. no ten raczej nie byl naprezony , i po ponownym odslonieciu nie schowal sie rowno , cos tam wystawalo z szyn , mysle , ze to nie jest jednak wszystko wporzadku
Opublikowano

U mnie jest na tyle naprężony, że nie ma zmarszczek i nie zwisa.

Zasłaniam jak słońce swieci bo razi i bardzo się nagrzewa w środku. Ta szmatka całkiem od ciepła nie izoluje, ale zawsze troszkę chłodniej. Uważam, że ten szklany dach jest niedorobiony. W końcu od lat stosuje się szyby atermiczne, a tutaj w słoneczny dzień wyraźnie czuć jak gorąc bucha od dachu. Dodatkowo te szyby słabo pasują do obłego kształtu dachu.

Może też być ciszej z blachą nad głową.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

sorry, ze odgrzewam kotleta..ale zauwazylem kilka razy po wejsciu do samochodu, ze dach zostal automatycznie zasuniety.

What?? :mrgreen:

Jezdze 90% czasu z odlosnietym i wiem, kiedy zostawiam zasuniety. Czy to mozliwe, zeby komputer w jakis sposob sterowal roleta..? Nie chce mi sie wierzyc, ze auto jest na tyle inteligentne :mad2:

Zdarzylo sie to komus?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kluczyk zapamiętuje ustawienia i jeśli skorzystałeś z innego.....
Opublikowano

Ja rozumiem zapamietane ustawienia kluczyka :mrgreen:

Tylko dlaczego roleta sie samoczynnie zasuwa (po jakims nieokreslonym czasie miedzy / w nocy) :lol: :lol:

Dodano:

Korzystam z 1 kluczyka :cool2:

Opublikowano

Nie., nie skladam albo rzadko.

A dodatkowo prawie nie korzystam z Komfortschließung przez kluczyk (wtedy bym rozumial zamykanie sie rolety) :lol: