Skocz do zawartości

e90 335d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Vaporr, w swoim ogłoszeniu napisałeś, że jeździsz na ringach jako dzienne. Jak Ci się udało w preLCI?
  • Odpowiedzi 156
  • Wyświetleń 36,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

było gdzieś już wcześniej o tym

zakupiłem lampy od kolegi Rivasi i dość mocno świecą na biało, na pewno lepiej niż te seryjne

dlatego w dni nazwijmy to normalne i pochmurne jeżdże na samych ringach i dają rade

ale jak świeci słońce to nie ma cudów trzeba na ksenonach

mają inną konstrukcję niż w polifcie i w słoneczny dzień nie da rady na samych ringach

kilkanaście razy policję mijałem i ani razu mnie nie zatrzymali więc chyba źle nie świecą

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

zakupiłem lampy od kolegi Rivasi i dość mocno świecą na biało, na pewno lepiej niż te seryjne

dlatego w dni nazwijmy to normalne i pochmurne jeżdże na samych ringach i dają rade

mają inną konstrukcję niż w polifcie i w słoneczny dzień nie da rady na samych ringach

kilkanaście razy policję mijałem i ani razu mnie nie zatrzymali więc chyba źle nie świecą

Ok. Czyli bez zmian w tym temacie. :) Myślałem, że jakiś custom się tu zadział i światłowody masz wymienione.
Opublikowano

w ringach sa sadze najlepsze ledy do pre liftu firmy weiss.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Galeria do zamknięcia

335d zmieniło właściciela....

z żalem ją sprzedałem i życzę obecnemu właścicielowi (osoba z forum) żeby dało mu tyle fajnych chwil ile mi albo jeszcze więcej

myślę że będzie jej u niego dobrze, muszę przyznać że przykre są takie rozstania i żadnego auta nie darzyłem dotychczas takim sentymentem

następnym autem będzie 335d LCI albo m3 e92, ale niestety jeszcze nie teraz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.