Skocz do zawartości

5xx monitor nawigacji 16:9, kaseta/CD jak odróżnić?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, mam problem jak w temacie, po czym poznać czy monitor 16:9 ma za wyświetlaczem czytnik płyt, czy kieszeń na kasety?

Podejrzewam że wersja z CD powinna mieć nalepkę na obudowie ostrzegającą o laserze, ale to tylko domysły.

Ma ktoś jakieś sprawdzone info?

Opublikowano
Zewnętrznie z zdjęcia nie odróżnisz, musisz opuścić ekran i zobaczyć czy jest kaseta/cd/md bo takie wersje też były.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego nie jest czasem tak, że jak pod panelem kaseciak to w bagażniku zmieniarka ?

Właśnie nie, zmieniarka nie zależy od tego jaki jest wyświetlacz czy radio.

Spotykałem w różnych konfiguracjach, więc tym się nie sugeruję.

Ponadto, większość zestawów jest wyjętych z auta, i sprzedający często nie potrafi powiedzieć co z czego było.

Ostatnio na allegro znalazłem navi 16:9 + dsp + mk4 rzekomo z 96r, i gość w zaparte szedł.

Pytanie gratis, jest opcja manualnego opuszczenia ekranu? Bo Mając sam monitor, (a nie mam instalacji w aucie) to nie bardzo będę miał go do czego podłączyć.

zobaczyć czy jest kaseta/cd/md bo takie wersje też były.

MD? a cóż to takiego, bo coś nie mogę załapać?

• Moderatorzy
Opublikowano
Musisz pytać o numery części. Ale z tym jest strasznie ciężko. Jak szukałem mojego radia to na 30 pytań dostałem z 10 odpowiedzi, z czego 1 radio było odpowiednie, a tak to "nie wiem" , "nie podam bo CD to CD, co tu się doszukiwać", "leży na magazynie, albo u kolegi"... i z takim podejściem to niestety sobie jeszcze poleżą na allegro ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ekran 16/9 z cd ma przetłoczenie w 1/3 wysokości i występował tylko w e46.

No to pięknie, w takim razie czy jest jakieś przeciwwskazanie przy założeniu tego ekranu od e46?

Pasuje P&P czy trzeba rzeźbić?

Bo mam całość od e39 touring 2002r, ale ma właśnie kasetę za ekranem, i jednak wolał bym CD...

Wiem że x5 gdzieś po lifcie miały CD, ale tam podobno wyświetlacz ma inny kąt "świecenia" i w e39 będzie guzik widać. :?