Skocz do zawartości

Strzela gaz w E32 735 co moze byc przyczyną ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
najpewniej masz problem z kablami wysokiego napięcia lub układem zapłonowym zresztą przyczyn może być wiele i większość z nich była opisywana na forum wystarczy poszukać :idea:
Budyń 730 E-32 było teraz E-34 tds touring.
  • Moderatorzy
Opublikowano

UWAGA:

NIE BĘDĘ WIĘCEJ TOLEROWAŁ WULARYZMÓW ANI ŻADNYCH TEKSTÓW TYPU: "CH... GO STRZELIŁ", "JESTEM WK....", "PIE... NIEBIESCY" ITD :!:

Jeśli ktoś z Was nie potrafi uszanować reguł ustanowionych na tym forum przez większość jego użytkowników to lepiej niech się powstrzyma od pisania...

Od dziś takie wpisy będę usuwał bez ostrzeżenia. W skrajnym przypadku będę usuwał z forum autora...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Witam,

popieram.Trochę kultury w pisaniu postów by się przydało.Język jakim piszemy świadczy o nas.

Pzdr Olek

Opublikowano
UWAGA:

NIE BĘDĘ WIĘCEJ TOLEROWAŁ WULARYZMÓW ANI ŻADNYCH TEKSTÓW TYPU: "CH... GO STRZELIŁ", "JESTEM WK....", "PIE... NIEBIESCY" ITD :!:

Jeśli ktoś z Was nie potrafi uszanować reguł ustanowionych na tym forum przez większość jego użytkowników to lepiej niech się powstrzyma od pisania...

Od dziś takie wpisy będę usuwał bez ostrzeżenia. W skrajnym przypadku będę usuwał z forum autora...

słowa lub raczej wyrazy CH... WK.... PIE... nie wygladaja wcale ale obraźliwie ,ale moge sie nie udzielać , tak samo jak słowo "wisi" ,wiec wisi mi kasowanie i wypowiadanie sie na tym forum

Opublikowano (edytowane)
Witam,

popieram.Trochę kultury w pisaniu postów by się przydało.Język jakim piszemy świadczy o nas.

Pzdr Olek

ZA TO BARDZIEJ ŻAŁOSNE JEST WAZELINIARSTWO !!!!

Edytowane przez Mark 1
  • Moderatorzy
Opublikowano
słowa lub raczej wyrazy CH... WK.... PIE... nie wygladaja wcale ale obraźliwie ,ale moge sie nie udzielać , tak samo jak słowo "wisi" ,wiec wisi mi kasowanie i wypowiadanie sie na tym forum
ZA TO BARDZIEJ ŻAŁOSNE JEST WAZELINIARSTWO !!!!

No i się doczekał. Pan "Mark 1" już z nami nie współpracuje...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Adminie popieram twoje działanie. Nie żebym się podlizywał, ale ja sam nie używam takich słów i nie lubię ich słyszeć czy widzieć. A to, że ktoś sobie skrócił czy postawił . w środku wyrazu to nic nie zmienia. Wreszcie zaczną się wszyscy bać Admina :twisted:
  • Moderatorzy
Opublikowano

Dla jasności: nie zależy mi na tym żeby ktoś się mnie bał. Zależy mi jedynie na tym, żeby nasz Klub (i to forum ogólnodostępne przy okazji) było miejscem spotkania prawdziwych miłośników marki. A tacy nie muszą wstawiać wularyzmów do co drugiego zdania...

I cieszę się że takich użytkoników to forum ma zdecydowaną większość. :D

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Ostatnio był poruszany temat dresiarzy w BMW.Długo nie trzeba było czekać aż się ujawnią.

pzdr Olek

Opublikowano
Ostatnio był poruszany temat dresiarzy w BMW.Długo nie trzeba było czekać aż się ujawnią.

pzdr Olek

Koleś jesteś genialny !!! jeśli umiesz po kilku linijkach tekstu określić strój człowieka ,to znasz zapewne numery totka ?

Moja praca wymaga niestety gajerka , więc nie chodzę dresie , ale to powinieneś wiedzieć jako jasnowidz :)

Jest to mój przedostatni post więc .....

Opublikowano

Witam,

skoro w pracy możesz być ubrany w gajerek to i tu możesz zachowywać się kulturalnie.Admin zwrócił uwagę aby nie używać przekleństw i wulgaryzmów a ty co napisałeś?

"słowa lub raczej wyrazy CH... WK.... PIE... nie wygladaja wcale ale obraźliwie ,ale moge sie nie udzielać , tak samo jak słowo "wisi" ,wiec wisi mi kasowanie i wypowiadanie sie na tym forum"

a być dresiarzem to się zachowywać jak dresiarz a nie wygląd.Próbkę twojego zachowania już mieliśmy.

Nie jestem ani jasnowidzem ani wazeliniarzem.A jak nie umiesz się dostosować do reguł panujących na tym forum, to nie widzę problemu.Nikt za Tobą tęsknić nie będzie.

Olek