Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pacjent to M43B18 z 97r. Dziś bawiłem się przyciskiem od ASC i nagle auto przestało jechać, tzn. wciskam gaz do dechy a on się wolno rozpędza (silnik normalnie wchodzi na obroty, żwawo lecz auto nie chce jechać rozpędza się swoim tempem), przed wciśnięciem tego przycisku normalnie śmigałem, paliła laka i nawet bokiem poleciała a teraz nie mogę nawet zmielić kołami, o wyprzedzaniu mogę pomarzyć bo do 100 ma może z 30 sekund zanim się rozbuja. Objaw spalonego sprzęgła, tak mi się wydaje.

Mam jeszcze pytanie odnoście zegarów, mam wyskalowane do 240km/h, litraż paliwa w połówkach i nie mam środkowej kreski we wskaźniku temp. Czy mogę założyć zegary (np od 1.6) wyskalowane do 220km/h z litrażem podanym w litrach i wskaźnikiem temp z środkową kreską?

Pozdrawiam

Opublikowano
Jak przed tymi zabawami bylo ok to watpie zeby sprzeglo sie posypalo samo z siebie;p Moze cos namieszałes i masz ciagle ten system wlaczony? A komputer mysli ze tracisz przyczepnosc;p
Opublikowano

ASC to pic, nie działa, co więcej nawet go nie ma, ktoś tylko sam przycisk wstawił. Nie spojrzałem na zegary i myślałem że działa :duh:

Jest to spalone sprzęgło ewidentnie, jadę 60km/h na 4 biegu, wciskam gaz do końca, obroty rosną szybko, a prędkość nie :). Pytanie jak zrobić żeby wsadzić jednomase? Co jest potrzebne do takiej przeróbki? Bo raczej p&p to nie jest.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak, zgadza się, mam jednomas. Także zabiorę się za wymianę w przyszłym tygodniu.

Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam :)