Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z torrentow lepiej sie to pobiera niech da ktos linka na torenty :>

a macie wersje blitzer z fotoradarami bo slyszalem ze wyszly dwie z fotoradarami i bez ja niestety sie pospieszylem i sciagnolem bez z jakiejs zagranicznej stronki zagranicznego forum

jakby ktos mial wersje z to prosze o linka na torrenta

Opublikowano

Witam,

Pewnie temat był już poruszany na forum, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Czy na Navi Professional pójdzie Navi Business i na odwrót? Czy jak Navi Professional to trzeba mieć płytkę Professionala? Nagrałem płytę z Navi BMW BUSINESS 2015, ale po włożeniu do napędu DVD wyskakuje informacja "Please insert Navigation DVD". I jeszcze jedno pytanie czy navi z podanego linku: viewtopic.php?f=91&t=282499 "pójdzie" w moim BMW z 2007r.? Z góry dzięki za pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z torrentow lepiej sie to pobiera niech da ktos linka na torenty :>

a macie wersje blitzer z fotoradarami bo slyszalem ze wyszly dwie z fotoradarami i bez ja niestety sie pospieszylem i sciagnolem bez z jakiejs zagranicznej stronki zagranicznego forum

jakby ktos mial wersje z to prosze o linka na torrenta

viewtopic.php?f=91&t=282499

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

koledzy, taki problem, po nagraniu na: sony i verbatima z prędkością x1 i x2 nadal nie widzi płytki

jaka może być przyczyna? czytnik dvd raczej działa bo czasami odtwarzam w nim muzykę :roll: